رفتن به مطلب
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

به سایت ما خوش آمدید

عضویت فقط چند ثانیه زمان می برد؛ منتظر شما هستیم!

تخته امتیازات

  1. کارن یوسفی

    کارن یوسفی

    مدیر کل سایت


    • امتیاز

      53

    • تعداد ارسال ها

      128


  2. behrooz

    behrooz

    مدیر ارشد


    • امتیاز

      26

    • تعداد ارسال ها

      33


  3. neda

    neda

    کاربر فعال


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      5


  4. spring

    spring

    معاون انجمن


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      1



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان ۹۶/۱۰/۲۹ در همه بخش ها

  1. 3 امتیاز
    کسی که قصد یادگیری html را دارد به احتمال زیاد می خواهد هر چه سریعتر سایتی را ساخته و بر روی شبکه اینترنت قرار دهد و احتمالا بسیار هم هیجان زده است . اما باید نکته مهمی را به شما بگویم و آن این است که اگر بخواهید تمام قواعد ساخت سایت را یاد گرفته وسپس ساخت سایت خود را شروع کنید احتمالا هیچ وقت این کار را نمی کنید زیرا زمان زیادی را صرف یادگیری دستورات مختلف کرده و درنهایت خسته می شوید در صورتی که ممکن است برای طراحی سایت خود به همه آنها نیاز نداشته باشید . از طرفی قالب های آماده نیز زیاد وجود دارد که اگر در آینده قصد توسعه سایت خود را دارید هرگز به سراغ آنها نروید ( حداقل تا قبل از طراحی یک سایت توسط خودتان ) . یک روش کارآمد برای آن که انگیزه خود را از دست ندهید : 1- تمامی دستوراتی را که یاد می دهم حتما تایپ کرده و نتیجه را مشاهده کنید وگرنه این آموزش برای شما تبدیل به یک کتاب قصه می شود که شما را به خواب خواهد برد . 2- بعد از مدتی نرم افزار Dreamweaver را به شما معرفی خواهم کرد که سرعت نوشتن کدها را بیشتر می کند . 3- فارسی نویسی در سایت و قواعد لازم برای نمایش صحیح متن فارسی در html را آموزش خواهم داد . زیرا احتمالا محتوای سایت شما فارسی است . 4- بعد از یادگیری بخش های اول آموزش باید سایتی را ( هر چند بد) ساخته و بر روی اینترنت قرار دهید . من در آموزش های خود دقیقا این زمان را به شما تذکر خواهم داد و به شما یاد می دهم که چگونه اشتراکی را بخرید که به وسیله آن بتوانید فایل های html خود را بر روی یک کامپیوتر متصل به اینترنت قرار دهید . این مرحله مهمترین مرحله از آموزش شما می باشد . اگر این مرحله را انجام ندهید بی انگیزه شده و این آموزش ها را رها خواهید کرد . 5- نحوه ساخت قالب سایت که به صورت سه ستون می باشد ( قالب اکثر سایت ها ) را با استفاده از تگ div به شما آموزش خواهم داد . 6- به شما آموزش خواهم داد که CSS تا چه حد طراحی سایت را برای شما ساده می کند .
  2. 3 امتیاز
    سلام روز بخیر کافیه زبان فارسی در پوشه lang را ویرایش کنید. این دو خط را اضافه کنید کد: $_LANG['navStore'] = "محصولات و خدمات"; $_LANG['navBrowseProductsServices'] = "مشاهده همه"; موفق و پیروز باشید این مورد مربوط به فایل زبان هست و به دلیل ناقص بودن فایل های زبان و بروز شدن سیستم نیاز به اضافه کردن این مقادر است.
  3. 3 امتیاز
    جلسه چهارم شروع یک خط جدید با تگ br مرورگرهای اینترنت هنگام خواندن یک فایل html چنانچه به چندین فاصله خالی پشت سرهم برخورد کنند آنها را تنها به عنوان یک فاصله در نظر می گیرند . بنابراین شما در یک فایل html نمی توانید با قرار دادن تعدادی فاصله پشت سر هم ، ادامه مطالب را به شروع خط بعدی ببرید . برای آنکه بخواهید ادامه مطالبتان در شروع خط بعدی باشد باید از تگ <br> استفاده کنید . قبل از مثالی در مورد این تگ ، ابتدا مثال قبلی را دوباره مرور می کنیم : <html> salam bar shoma ! </html> نتیجه : salam bar shoma ! نکته : از این به بعد تنها کافی است که فایل html در Notepad باز بوده و هر بار کد درون فایل را تغییر داده و با گرفتن کلید Ctrl و فشار دادن کلید S از کیبورد ، تغییرات را ذخیره کنید و در مرورگر اینترنت خود که همواره باز است بر روی دکمه Refresh کلیک کنید . این کار روشی سریع برای مرور مثال های پی در پی می باشد . حال با مثال زیر نحوه عملکرد تگ <br> را نشان می دهیم : <html> salam <br> bar shoma ! </html> نتیجه : salam bar shoma ! مشاهده می کنید که عبارت های بعد از تگ <br> در خط بعدی نمایش داده شده اند .
  4. 3 امتیاز
    جلسه سوم تگ ها در html همان طور که مشاهده کردید دو عبارت <html> و <html/> مشخص کننده شروع و پایان کدهای html می باشند . در واقع این قاعده ای است که مرورگر اینترنت برای خواندن فایل های html از آن استفاده می کند و قواعد زیاد دیگری در html مشابه آن وجود دارد . نقطه اشتراک همه این عبارت ها که قاعده ای را ایجاد می کنند این است که در ابتدای خود دارای علامت کوچکتر((>)) و در انتهای خود دارای علامت بزرگتر ((<)) می باشند . به هر کدام از این عبارت ها که دارای این علامت ها باشند یک ((تگ)) می گوییم . اکثر تگ ها در html به صورت زوج تگ می باشند یعنی یک تگ برای اعلام شروع (تگ شروع) و یک تگ برای اعلام پایان (تگ پایان) به کار می رود که تنها تفاوت آنها در یک علامت / می باشد که به تگ پایانی اضافه شده است . البته تگ های تکی هم داریم که در مباحث بعدی معرفی می شوند . از این به بعد تگ های مختلف را شرح داده و سعی می کنیم با مثال هایی کاربرد آنها را به شما نمایش بدهیم .
  5. 3 امتیاز
    جلسه دوم html چیست ؟ قبل از هر چیز بهتر است توضیح دهیم که html چیست و یک فایل html به چه منظوری ساخته می شود . چنانچه شخصی بخواهد صفحه ای از اینترنت را مشاهده نماید باید یک اشتراک اینترنت و یک کامپیوتر و یک برنامه مرورگر اینترنت که بر روی آن کامپیوتر نصب شده است داشته باشد . سپس آن شخص باید آدرس صفحه ای از اینترنت را که می خواهد ببیند ، در مرورگر وارد کند تا آن را مشاهده نماید . وقتی شما آدرسی را در مرورگر اینترنت وارد می کنید ، شبکه اینترنت شما را به سمت کامپیوتری که اطلاعات آن صفحه را در خود ذخیره کرده است ، هدایت می کند . در آن کامپیوتر ، اطلاعات صفحه مورد نظر شما در یک فایل html ذخیره شده است که مرورگر شما باید این فایل html را خوانده و سپس اطلاعات را برای شما نمایش دهد . بنابراین چنانچه شما قصد ساخت یک سایت را داشته باشید باید ابتدا صفحات سایت خود را به صورت فایل های html بسازید و سپس آنها را بر روی کامپیوتری قرار دهید که به صورت شبانه روزی به شبکه اینترنت متصل باشد . شرکت هایی هستند که کامپیوترهای متصل به اینترنت دارند و شما تنها باید اشتراکی سالیانه را از آنها خریداری نمایید . نحوه ساخت یک فایل html : ساخت یک فایل html بسیار ساده می باشد . شما تنها به یک نرم افزار نیاز دارید که بتوانید با آن تایپ کنید . نرم افزار Notepad در ویندوز گزینه مناسبی می باشد . برای باز کردن این نرم افزار ، از منوی start در ویندوز ، Accessories را انتخاب کرده و سپس گزینه Notepad را انتخاب کنید . برنامه Notepad باز می شود . ساده ترین کدی که می توانید در یک فایل html بنویسید به صورت زیر می باشد : <html> salam bar shoma ! </html> عبارت <html> نشان دهنده شروع کدهای html و عبارت <html/> نشان دهنده پایان کدهای html می باشد و عبارتsalam bar shoma ! نیز ((سلامی)) است به شما که آن را در مرورگر اینترنت خواهید دید . اکنون باید فایل را ذخیره کنید . قبل از ذخیره کردن فایل ، بر روی desktop خود فولدری به نام www.mysite.com بسازید ( یا هر نام دیگری ) . شما تمامی فایل های سایت خود را در این فولدر نگهداری خواهید کرد و بدین صورت کار خود را با نظم به پیش می برید . چیدمان فایل ها در این فولدر دقیقا با چیدمان فایل ها در کامپیوتری که بعدا سایت خود را بر روی آن قرار می دهید ، یکسان خواهد بود . اکنون فایل را با نام index.html ذخیره کنید . دقت کنید که پسوند فایل را نباید txt انتخاب کنید بلکه پسوند فایل باید html باشد تا مرورگرهای اینترنت بتوانند فایل را بخوانند . نام اصلی ترین صفحه هر سایت index می باشد و به همین دلیل این نام را انتخاب کرده ایم . حال بر روی فایل ذخیره شده کلیک راست نموده و از قسمت Open with گزینه Internet Explorer و یا هر مرورگر دلخواه دیگر را انتخاب کنید . مرورگر باز شده و صفحه index.html را نمایش می دهد . شما صفحه ای کاملا سفید را مشاهده خواهید کرد که در آن عبارت salam bar shoma ! نوشته شده است : salam bar shoma !
  6. 2 امتیاز
    < اعلام اسامی کاربران اخراج شده به همراه دلایل > سلام خدمت کاربران انجمن از اونجایی که از اسم تاپیک هم معلومه ، در این تاپیک اسامی اخراج شدگان به همراه دلیل اعلام میشه تا دوستان عزیز مطلع باشند که چه کسانی در چه زمانی و به چه دلیلی اخراج شدند که دیگه سوالی برای همه کاربران پیش نیاد
  7. 2 امتیاز
    جلسه شانزدهم ساخت آرایه ها با تابع array در PHP قبلا نحوه تعریف و مقداردهی عناصر یک آرایه به صورت تک تک و جداگانه را شرح دادیم، اما این روش نیاز به کدنویسی زیادی دارد. تابع array در PHP برای ساخت آرایه ها به کار می رود. به مثال زیر توجه کنید. ابتدا با همان روش تعریف عناصر آرایه به صورت تک تک و جداگانه، یک آرایه سه عنصری را تعریف می کنیم : <?php $names[]="ALI"; $names[]="REZA"; $names[]="HAMID"; echo($names[2]); ?> نتیجه : HAMID این بار همین آرایه را با استفاده از تابع array تعریف می کنیم : <?php $names=array("ALI","REZA","HAMID"); echo($names[2]); ?> دقت شود که عناصر را با علامت , از هم جدا کرده ایم. نتیجه : HAMID مشاهده می کنید که نتیجه هر دو یکسان می باشد. تعیین شماره برای عناصر آرایه، هنگام استفاده از تابع array در PHP : چنانچه هنگام استفاده از تابع array در PHP بخواهیم برای یک یا چند عنصر، شماره تعیین کنیم، باید علامت <= (یعنی ترکیب دو علامت = و <) را در جلوی آن عناصر نوشته و قبل از آن نیز شماره ای که مد نظرمان است را بنویسیم. برای روشن شدن این موضوع، به مثال زیر توجه کنید : <?php $names=array("ALI",5=>"REZA","HAMID"); echo($names[5]); ?> نتیجه : REZA
  8. 2 امتیاز
    جلسه بیستم مرتب کردن عناصر یک آرایه (به صورت صعودی)، با تابع sort در PHP تابع sort در PHP برای مرتب کردن عناصر یک آرایه، به صورت صعودی (از کوچک به بزرگ)، به کار می رود. اگر آرایه شامل تعدادی رشته باشد، آنگاه تابع sort ، عناصر آرایه را بر اساس حروف الفبا، مرتب می کند و اگر آرایه از تعدادی عدد تشکیل شده باشد، آنگاه تابع sort ، عناصر آرایه را از کوچک به بزرگ مرتب می کند. به مثال های زیر توجه کنید. مثال 1 ) یک آرایه، شامل عناصر رشته ای می سازیم و سپس عناصر آن را با تابع sort ، مرتب می کنیم : <?php $names=array("REZA","ALI","HAMID"); sort($names); $names_length=count($names); for($x=0;$x<$names_length;$x++){ echo($names[$x]."<br />"); } ?> نتیجه : ALI HAMID REZA مثال 2 ) یک آرایه، شامل عناصر عددی می سازیم و سپس عناصر آن را با تابع sort ، مرتب می کنیم : <?php $names=array(23,2,9,5,10); sort($names); $names_length=count($names); for($x=0;$x<$names_length;$x++){ echo($names[$x]."<br />"); } ?> نتیجه : 2 5 9 10 23
  9. 2 امتیاز
    جلسه نوزدهم نمایش دادن تمامی عناصر یک آرایه در PHP برای نمایش تمامی عناصر یک آرایه، می توانیم به این صورت عمل کنیم که ابتدا تعداد عناصر آرایه را با استفاده از دستور count در PHP ، به دست آوریم و سپس در یک حلقه for ، تک تک عناصر آرایه را به ترتیب در خروجی چاپ کنیم. برای درک بهتر این موضوع، به مثال زیر توجه کنید : <?php $names=array("ALI","REZA","HAMID"); $names_length=count($names); for($x=0;$x<$names_length;$x++){ echo($names[$x]."<br />"); } ?> ابتدا با استفاده از تابع array ، یک آرایه ساخته ایم که در متغیر names ذخیره می شود. سپس با تابع count ، تعداد عناصر آرایه را به دست آورده ایم. در حلقه for ، عناصر آرایه، توسط تابع echo ، در خروجی چاپ می شوند. عبارت br (که یک دستور HTML برای رفتن به خط جدید است) باعث می شود که عناصر آرایه، به صورت پشت سر هم و در یک خط نمایش داده نشوند، بلکه هر عنصر در یک خط جدید نمایش داده شود. نتیجه : ALI REZA HAMID نکته : تابع var_dump گزینه مناسبی برای نمایش آرایه های مختلف (مخصوصا آرایه های چند بعدی) می باشد.
  10. 2 امتیاز
    جلسه هجدهم به دست آوردن تعداد عناصر یک آرایه، با تابع count در PHP با استفاده از تابع count در PHP می توانیم تعداد عناصر یک آرایه را به دست آوریم. به مثال زیر توجه کنید. ابتدا با استفاده از تابع array، یک آرایه می سازیم و سپس با استفاده از تابع count، تعداد عناصر آن را پیدا می کنیم : <?php $names=array("ALI","REZA","HAMID"); $names_length=count($names); echo($names_length); ?> آرایه ای که ساخته ایم در متغیر names ذخیره شده و تعداد عناصر آن (که برابر 3 است)، در متغیر names_length ذخیره شده است. با تابع echo ، مقدار متغیر names_length را در خروجی نمایش داده ایم. نتیجه : 3
  11. 2 امتیاز
    کاربر اخراجی : abolfazl124 دلیل اخراج : توهین و بی احترامی به یکی از کاربران و تبلیغات بیش از اندازه در پیام های خصوصی مدت اخراج : دائم بیاییم یک فضای دوستی صمیمی ایجاد کنیم به جای اینکه به همدیگه توهین کنیم
  12. 2 امتیاز
    با سلام و احترام داخل پنل مدیریت Whm به ترتیب مراحل رو پیش برید : Whm>Packages>Feature Manager>Manage feature list>edit موفق باشید
  13. 2 امتیاز
    جلسه هفدهم آرایه های چند بعدی در PHP آرایه هایی که تاکنون تعریف کردیم، آرایه های یک بعدی بودند که عناصر آرایه را می توانستیم به صورت فهرست وار و پشت سر هم در نظر بگیریم. حال فرض می کنیم که عناصر یک آرایه، خود یک آرایه باشند، در این صورت این آرایه، یک آرایه چند بعدی خواهد بود. به مثال زیر توجه کنید : <?php $information=array( "names" => array("ALI","REZA","HAMID"), "numbers" => array(2,3,4), "cities" => array("shiraz","yazd","tehran") ); echo($information["names"][2]); ?> دقت شود که بعد از دو دستور array باید علامت , را به کار ببریم. نتیجه : HAMID
  14. 2 امتیاز
    باسلام مجدد خدمت شما دوست عزیز این موردی که فرمودید ، مجدد نیز قابل انجام هست. برای هر یوزر که در موقع ساخت یک پوشه ایجاد میشود ، همان پوشه را در تنظمیات iis و تنظمیات سایتهاتون ، به اون یوزر و دامنه خودشون متصل کنید موردی بود ؛ در خدمتتون هستیم باتقدیم احترام
  15. 2 امتیاز
    باسلام خدمت شما دوست عزیز در 2مرحله ، میتوانید به سادگی این کار رو انجام بدین: 1. ایجاد یوزر جدید در سرور و تعیین یوزرنیم و پسورد 2. فعال کردن ریموت کانکشن سرور به یوزر ایجاد شده برای هر یوزر (با سطح دسترسی غیرادمین) ، پوشه ای داخل users ساخته میشود و تمامی فایلهای کاربران جدا از هم بوده و تداخلی با یکدیگر ندارند. همچنین به فایلهای یکدیگر نیز دسترسی ندارند و فقط خودشان علاوه بر این ، این یوزرها نمیتوانند برنامه دیگری که نیاز به سطح دسترسی ادمین دارد ، روی سرور نصب کنند. البته به همه برنامه هایی که از قبل روی سرور توسط ادمین یا خودشان نصب شده است ، از طریق منوی استارت و سرچ دسترسی خواهند داشت. موفق باشید، باتقدیم احترام
  16. 1 امتیاز
    جلسه بیست و ششم متغیرهای بولین (Boolean) در PHP هر متغیر بولین (Boolean) در PHP ، می تواند دارای یکی از دو مقدار true یا false باشد. بسیاری از توابع تعریف شده در PHP ، یک مقدار بولین را برمی گردانند. همچنین زمانی که ما یک شرط را در PHP چک می کنیم، مقدار بازگشتی از عبارت نوشته شده برای شرط، یک مقدار بولین می باشد. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a = true; echo("a = ".$a); echo("<br />"); $b = false; echo("b = ".$b); ?> نتیجه : a = 1 b = مشاهده می کنید که مقدار متغیر $a برابر 1 می باشد که همان معادل true است و مقدار متغیر $b برابر false است. مثال 2 ) <?php $a = 5; $b = 5; echo($a == $b); ?> نتیجه : 1 مشاهده می کنید که عبارت $a == $b ، مقدار 1 (یعنی true) را برگردانده است، زیرا دو متغیر، با هم برابر می باشند.
  17. 1 امتیاز
    امروز می خوام درباره اسکریپت های موجود رایگان در اینترنت صحبت کنم مدیریت محتوا :وردپرس (wordpress) جوملا (joomla) دروپال(drupal) دی ان ان (dnn) لایفری (liferay) فروشگاه ساز: پرستاشاپ(prestashop) اپن کارت(opencart) مجنتو(magento) ناپ کامرس(nopcommerce) انجمن ساز ips وردپرس : وردپرس بیشترین تعداد نصب را در جهان دارد که در آخر این مطلب نمودار جهانی استفاده cms هارو خواهید دید زبان برنامه نویسی : PHP نمونه سایت های ساخته شده : همیار وردپرس و ژاکت و.... نقاط قوت به دلیل اینکه بیشتر تعداد نصب را دارد قالب های موجود در بازار برای وردپرس زیاد است و شما به راحتی می توانید قالب دلخواه خود را پیدا کنید بازم به خاطر اینکه نصبش زیاد است ماژول های زیادی دارد خیلی راحت با ماژول وکامرس می توانید وردپرس را تبدیل به فروشگاه اینترنتی کنید سئو بسیار قوی نصب آسان به دلیل سهولت استفاده، بهترین انتخاب برای مبتدیان می‌باشد و گزینه خوبی به‌خصوص برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، وبلاگ‌ها و فروشگاه‌های تجارت الکترونیک است. نقاط ضعف برای حساب کاربری داشتن بازیدکننده های سایتتون باید ماژول های مختلفی نصب کنید جوملا جوملا، حد واسط بین وردپرس و دروپال می‌باشد و به‌اندازه کافی قدرتمند است به‌طوری‌که روی بسیاری از وب‌سایت‌ها بدون هیچ مشکلی اجرا می‌شود و برخلاف دروپال به تجربه فنی نیاز ندارد. جوملا، بعد از وردپرس به همراه دروپال به‌عنوان دومین سیستم مدیریت محتوای محبوب، مورداستفاده قرار می‏گیرد. هم‏چنین مانند وردپرس و دروپال، پلاگین‏ها و تم‏های بسیاری دارد (در حدود 6000 یا بیشتر)؛ بنابراین می‌توانید با توجه به نیازتان آن را تنظیم کنید. نمونه سایت های ساخته شده : جوملا فارسی و .... زبان برنامه نویسی : PHP نقاط قوت در بین این سه CMS، جوملا قابلیت ساخت شبکه‌های اجتماعی را دارد که می‌تواند بزرگ‌ترین مزیت جوملا محسوب شود. با استفاده از جوملا می‌توانید یک فروشگاه آنلاین سریع و بدون دردسر راه‌اندازی کنید. انجام این کار با استفاده از دروپال و وردپرس نیاز به تلاش و مهارت بیشتری دارد جوملا، ازلحاظ سهولت مدیریت و قدرتمندی یک وب‌سایت، حد واسط بین وردپرس و دروپال است. این سیستم مدیریت محتوا، خیلی تکنیکی نیست و نیاز به پشتیبانی فنی ندارد. امکان تعریف منوی کاربری نقاط ضعف نصب قالب روی جوملا کمی سخت است پیچیدگی مدیریت سایت دروپال در حال حاضر، دومین سیستم مدیریت محتوای محبوب، دروپال است که توسط وب‌سایت‌های کوچک و بزرگ قابل‌استفاده است. این CMS کاملا متن‌باز بوده و یادگیری آن‌هم بسیار سریع می‌باشد. زبان برنامه نویسی : PHP نمونه سایت های ساخته شده : پلیس فتا وزارت دفاع و.... نقاط قوت دروپال، در بین این سه سیستم مدیریت محتوا ازلحاظ فنی پیشرفته‌تر است و اکثرا، کاربرانی ترجیح می‌دهند از آن استفاده کنند که بیشتر به قابلیت‌های تکنیکی نیاز دارند. صفحات دروپال معمولا به‌سرعت بارگذاری می‌شوند و زمان پاسخگویی آن، برای نمایش صفحات وب، به نسبت سریع‌تر از وردپرس و جوملا است. دلیل آن‌هم این است که منابع فشرده کمتری و سرورهای ارزان تری دارند. دروپال به‌راحتی توسط افزونه‏های مختلف، تم‌ها و گزینه‌های سفارشی‌سازی، قابل تنظیم است. هم‏چنین کسانی که تسلط کافی بر کد نویسی ندارند، می‏توانند نیازهای خود، از طریق کد نویسی ساده، به این سیستم مدیریت محتوا اضافه کنند و آن‏ها را رفع کنند. نقاط ضعف اگرچه، دروپال قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوا است اما به دلیل قدرت زیاد مشکلاتی را برای صاحبان وب‌سایت‌ها به وجود آورده است. برای استفاده از دروپال باید حداقل یک دانش‌پایه از HTML، PHP و دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی تحت وب داشته باشید. لازم نیست که لزوما یک متخصص باشید، اما باید قادر به عیب‌یابی، درک پیام‌های خطا و شناسایی مشکلات کد نویسی باشید. کم بودن قالب فارسی دروپال دی ان ان دی ان ان (DNN) که قبلا با نام دات‌نت‌نیوک شناخته می‌شد، یک ابزار منبع باز (open-source) ( یعنی دسترسی آزاد و معمولا رایگان ) است که به منظور توسعه برنامه های وب مورد استفاده قرار می گیرد. CMS دی ان ان (DNN) از فریم ورک ASP .NET مایکروسافت، برای پشتیبانی کامل استفاده می کند. دی ان ان یک ابزار توسعه وب قدرتمند است که دارای رابط کاربری بسیار عالی، پویا و قابل گسترش است زبان برنامه نویسی : ASP .NET نمونه سایت های ساخته شده : شهرداری تهران سازمان ثبت و اسناد کشور و .... نقاط قوت فرآیند نصب آسان امنیت بالا انعطاف پذیری بالا نقاط ضعف قالب های dnn خیلی کمه آمار نصب cms ها در جهان
  18. 1 امتیاز
    فروشگاه های اینترنتی پرستاشاپ: فروشگاه ساز پرستا شاپ مورد پسند طراحان و توسعه دهندگان وب می باشد و پشتیبانی و امکانات خیلی خوبی دارد و از زمان تولید تا به امروز خیلی خوب پیشرفت کرده است و سایت های زیادی وجود دارد که گردش مالی بالایی دارند و با این فروشگاه ساز هیچ مشکلی ندارند این فروشگاه ساز هم مانند بقیه فروشگاه سازها ماژول ها قالب های فراوانی دارد و تقریبا می توان گفت که شما توسط این فروشگاه ساز می توانید یک فروشگاه کامل با تمام امکاناتی که مد نظرتون هست رو راه اندازی کنید . زبان برنامه نویسی : PHP نمونه سایت های ساخته شده : پرستا شاپ نقاط قوت نمونه کاملی از فروشگاه اینترنتی است که امکانات خیلی خوبی می دهد نقاط ضعف حجم بالای اسکریپت قیمت بالای قالب ها اپن کارت : در سال های گذشته از این فروشگاه ساز خیلی زیاد استفاده می شد و بسیاری از فروشگاه ها با اپن کارت راه اندازی می شدند و پشتیبانی و رفع مشکلش هم خیلی خوب بود اما تنوع قالب و ماژول هایش نسبت به مجنتو بسیار کمتر است و در کل برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی متوسط رو به بالا مناسب می باشد.و دارای نسخه کاملا فارسی نیز می باشد. زبان برنامه نویسی : PHP نقاط قوت تنوع قالب و ماژول سازگاری با html سایت های پشتیبانی بسیار زیاد سئو بالا داشتن قسمت بازاریابی دارای قسمت بازگردانی کالا نقاط ضعف تنظیمات پیچیده برای نصب قالب ها مجنتو: یکی از کاملترین و حرفه ای ترین فروشگاه سازی که تا به الان وب به خودش دیده است فروشگاه ساز مجنتو می باشد که تمام امکانات یک فروشگاه ساز حرفه ای مانند بامیلو و دیجیکالا با پشتیبانی و نسخه فارسی و راست چین با قالب ها و افزونه های زیاد با امنیت بالا و رایگان را دارد. زبان برنامه نویسی : PHP نمونه سایت های ساخته شده : مجنتو فارسی نقاط قوت امنیت بالا تعبیه شده برای استفاده موبایل و تبلت نقاط ضعف حجم بالای اسکریپت نصب تقریبا سخت ناپ کامرس nopCommerce یک سیستم مدیریت محتوای بهینه و قوی است که به آسانی امکان ایجاد تجارت آنلاین را به شما می‌دهد. زبان برنامه نویسی : ASP.NET نمونه سایت های ساخته شده : روکولند نقاط قوت رایگان – متن باز پشتیبانی از زبان فارسی سریع، ایمن، پایدار و توسعه پذیر واکنش گرا – راه حلی برای تجارت موبایلی سیستم چند فروشگاهی – Multi-store سیستم چند فروشگاهی به شما این امکان را می‌دهد که بیش از یک فروشگاه را از طریق یک nopCommerce ایجاد نمایید. به این معنا که شما قادر خواهید بود بر روی چندین دامنه با آدرس‌های متفاوت، فروشگاه‌های مختلف ایجاد کنید و تمامی آن‌ها را از طریق تنها یک پنل ادمین مدیریت کنید. سئو نقاط ضعف کم بودن درگاه پرداخت ایرانی کم بودن قالب آمار نصب فروشگاه ساز ها در جهان
  19. 1 امتیاز
  20. 1 امتیاز
    اگر قصد دارید یک کپی از ایمیلهای دریافت شده در هاست خود را در ایمیل اکانتهای دیگری مانند yahoo ،gmail و ... دریافت کنید مراحل توضیح داده شده در آموزش زیر را در سیپنل انجام دهید . ابتدا وارد سی پنل شوید سپس از بخش EMAIL روی Forwarders کلیک کنید. پس از ورود از قسمت Create an Email Account Forwarder روی گزینه Add Forwarder کلیک نمایید . در صفحه Add a New Forwarder فیلدها را طبق توضیحات زیر پر کنید Address to Forward :در این فیلد پیشوند آدرس ایمیلی که در هاست ایجاد نموده اید و قصد دارید آن را به ایمیل دیگر فروارد کنید را وارد نمایید، مانند info. Domain :در این قسمت باید آدرس دامنه وب سایت خود را انتخاب کنید و اگر در هاست، پارک دامین و ادآن دامین داشته باشید این منو کشویی فعال می شود و میتوانید دامین مورد نظر را که ایمیل آن را ایجاد نموده اید را انتخاب کنید . Forward to Email Address :آدرس ایمیل مورد نظر خود که از این پس تمایل دارید تمام ایمیل های اکانت سی پنل به آن ارسال شود را وارد کنید. Discard and send an error to the sender : اگر این گزینه رو تیک دار کنید دیگر هرکس که به آدرس ایمیل شما ایمیل ارسال نماید بلافاصله یک ایمیل با محتوای ( ایمیل شما با خطا مواجه شد و ایمیل شما دریافت نشد را دریافت میکند ) داخل فیلد Failure Message هم میتوانید پیغام خطا رو به صورت اختصاصی وارد نمایید .این مورد معمولا زمانی استفاده می شود که آدرس ایمیل شما تغییر کرده باشد و میخواهید به کاربران خود اطلاع رسانی لازم را انجام دهید مثلا میتوان نوشت این آدرس ایمیل دیگر فعال نیست،در هر صورت در این آموزش نیازی به فعال کردن این قسمت نیست تنها بخش مورد نظر تشریح شد تا در صورت لزوم از آن استفاده نمایید . در نهایت روی دکمه Add forwarder کلیک نمایید با انجام مراحل ذکر شده فروارد برای شما ست شده و کپی ایمیل های خود را در ایمیل ثبت شده دریافت خواهید کرد .
  21. 1 امتیاز
    درهنگام خرید گواهینامه SSL یکی از پارامتر هایی که شرکت صادر کننده گواهینامه SSL از شما درخواست می کند Certificate Signing Request یا به اختصار کد CSR هست ، در گواهینامه SSL همیشه صحبت از دو کلید هست یکی کلید خصوصی که می بایست به صورت کاملاً محرمانه باشد و یک کلید عمومی که در واقع در اختیار کاربران سایت شما قرار می گیرد و نیازی به حفاظت ندارد ، این کلید عمومی حاوی مشخصات و اطلاعات شرکت شما به صورت رمز شده می باشد و شما هنگامی که می خواهید گواهینامه SSL خود را خریداری نمایید ، بایستی که این کد CSR را برای صادرکننده گواهینامه ارسال کنید. در طول مراحل سفارش یک SSL مرکز صدور گواهینامه درستی اطلاعات وارد شده توسط شما را بررسی و تایید میکند و سپس یک گواهینامه SSLبرای شما تولید کرده و ارسال میکند. برای ایجاد کد CSR به کنترل پنل Cpanel خود لاگین نمایید سپس در صفحه اصلی سی پنل از قسمت SECURITY بر روی گزینه SSL/TLS کلیک نمایید. صفحه ای مانند تصویر زیر باز می شود، در قسمت Certificate Signing Requests) CSR) بر روی لینک Generate, view, or delete SSL certificate signing requests. کلیک کنید. سپس در صفحه جدید و در قسمت Generate a New Certificate Signing Request) CSR) فرمی مانند تصویر زیر نمایش داده می شود طبق راهنمای زیر اطلاعات را وارد کنید Key : در این قسمت استاندارد 2048 را انتخاب نمایید. Domain : دامنه ای که قصد دارید برای آن SSL تهیه کنید وارد نمایید . نکته : وارد نمودن دامنه با WWW یا بدون WWW متفاوت است. پس اگر می خواهید SSL شما با WWW باز شود آدرس دامنه خود را با WWW وارد نمایید. SSL برای آدرس دقیق وارد شده تهیه می شود. چنانچه قصد سفارش WildCard SSL دارید نام دامنه خود را با وارد نمودن علامت ستاره و سپس نقطه و بعد نام دامنه در این قسمت وارد نمایید به عنوان مثال: Domain.com.* بخش City، Country و State: در این بخش می بایست اطلاعات شهر، ایالت و کشور را وارد نمایید. توجه داشته باشید اطلاعات وارد شده مطابق اطلاعات whois دامنه باشد ولی در صورتیکه دامنه شما بین المللی می باشد و اطلاعات دامنه شما مربوط به ایران می باشد به هیچ عنوان از اطلاعات مربوط به ایران و آدرس ایمیل ای که تحت دامنه IR و یا دارای نام IRAN باشد استفاده ننمایید. توجه داشته باشید بعلت تحریم بودن ایران اطلاعات CSR خود را با مشخصات غیر ایرانی تولید نمائید. در صورتیکه دامنه شما IR یا دامنه ملی می باشد مشکلی در وارد نمودن اطلاعات واقعی مربوط به ایران وجود ندارد و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد. بخش Company، Company Division و Email: در بخش Company نام سازمان مربوط به دامنه را وارد نمایید و در بخش Company Division واحد مربوط به آن سازمان که درخواست SSL را دارد را درج نمایید به عنوان مثال واحد IT . در بخش ایمیل نیز کافیست تا آدرس ایمیل مالک سرویس/دامنه را وارد نمایید. بخش Passphrase و Descriptions: این دوبخش نیاز به تکمیل نداشته و بدون درج اطلاعات می توان آن را رها نمود.در انتها بر روی دکمه ی Generate در انتهای صفحه کلیک نمایید. پس از کلیک بر روی Generate کد CSR و Key شما تولید و نمایش داده می شود. کد CSR در کادر Encoded Certificate Signing Request : قابل مشاهده است و کد Key را در کادر Encoded Key می توانید مشاهده کنید. توصیه می شود هردو کد تولید شده را در یک فایل notepad در کامپیوتر شخصی خود ذخیره نمایید. به صورت کلی می توانید کد CSR و Key را از بخش های Private Keys) KEY) و Certificate Signing Requests) CSR) در قسمت SSL/TLS سی پنل خود مشاهده کنید. پس از انجام مراحل فوق باید محتوای موجود در بخش Encoded Certificate Signing Request را در یک فایل متنی عینا ذخیره نموده و آن را برای شرکت هاست نگار جهت ثبت سفارش SSL شما در مرجع مربوطه ارسال نمایید.
  22. 1 امتیاز
    جلسه بیست و چهارم چک کردن وجود داشتن یک مقدار (عدد، رشته و …) در یک آرایه، با تابع in_array در PHP با تابع in_array در PHP ، می توانیم چک کنیم که آیا یک مقدار (عدد، رشته و …) در یک آرایه وجود دارد یا خیر. به مثال زیر توجه کنید : <?php $A=array(10,142,"hello","world"); echo(in_array("hello",$A)); ?> نتیجه : 1
  23. 1 امتیاز
    جلسه بیست و سوم نمایش تمامی عناصر یک آرایه، با دستور print_r در PHP تابع print_r در PHP ، می تواند برای نمایش تمامی عناصر یک آرایه به کار برود. برای بهتر نمایش دادن عناصر یک آرایه، از تگ pre نیز می توان به همراه تابع print_r استفاده نمود تا عناصر آرایه به شکل بهتری نمایش داده شوند. در ادامه، دو مثال ارائه خواهد شد، یکی بدون تگ pre و دیگری با تگ pre ، تا تفاوت این دو حالت را متوجه بشوید. به مثال 1 زیر توجه کنید : <?php $A=array(22,132,"hello","city"); print_r($A); ?> نتیجه : Array ( [0] => 22 [1] => 132 [2] => hello [3] => city ) مثال 2 ) <pre> <?php $A=array(22,132,"hello","city"); print_r($A); ?> </pre> نتیجه : Array ( [0] =&gt; 22 [1] =&gt; 132 [2] =&gt; hello [3] =&gt; city )
  24. 1 امتیاز
    جلسه بیست و دوم حذف عنصرهای تکراری موجود در یک آرایه، با تابع array_unique در PHP با استفاده از تابع array_unique در PHP ، می توانیم عنصرهای تکراری یک آرایه را حذف کنیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php $MyArray_1 = array(5,9,2,7,9,3,2,4,7); echo '<br/>MyArray_1 :<br/>'; var_dump($MyArray_1); $MyArray_2 = array_unique($MyArray_1); echo '<br/>MyArray_2 :<br/>'; var_dump($MyArray_2); ?> نتیجه : MyArray_1 : array (size=9) 0 => int 5 1 => int 9 2 => int 2 3 => int 7 4 => int 9 5 => int 3 6 => int 2 7 => int 4 8 => int 7 MyArray_2 : array (size=6) 0 => int 5 1 => int 9 2 => int 2 3 => int 7 5 => int 3 7 => int 4
  25. 1 امتیاز
    جلسه بیست و یکم مرتب کردن عناصر یک آرایه (به صورت نزولی)، با تابع rsort در PHP شاید قبلا با تابع sort در PHP ، آشنا شده باشید و بدانید که این تابع برای مرتب کردن عناصر یک آرایه، به صورت صعودی (از کوچک به بزرگ)، به کار می رود. اما گاهی نیاز داریم که عناصر یک آرایه را به صورت نزولی (از بزرگ به کوچک) مرتب کنیم، که برای این منظور، دستور rsort در PHP به کار می رود. اگر آرایه شامل تعدادی رشته باشد، آنگاه تابع rsort ، عناصر آرایه را بر اساس حروف الفبا (البته به صورت معکوس)، مرتب می کند و اگر آرایه از تعدادی عدد تشکیل شده باشد، آنگاه تابع rsort ، عناصر آرایه را از بزرگ به کوچک مرتب می کند. به مثال زیر توجه کنید. مثال 1 ) یک آرایه، شامل عناصر رشته ای می سازیم و سپس عناصر آن را با تابع rsort ، مرتب می کنیم : <?php $names=array("REZA","ALI","HAMID"); rsort($names); $names_length=count($names); for($x=0;$x<$names_length;$x++){ echo($names[$x]."<br />"); } ?> نتیجه : REZA HAMID ALI مثال 2 ) یک آرایه، شامل عناصر عددی می سازیم و سپس عناصر آن را با تابع rsort ، مرتب می کنیم : <?php $names=array(23,2,9,5,10); rsort($names); $names_length=count($names); for($x=0;$x<$names_length;$x++){ echo($names[$x]."<br />"); } ?> نتیجه : 23 10 9 5 2
  26. 1 امتیاز
    اگر شما نمایندگی هاست خارج را دارید و پنل مدیریتی شما WHM میباشد برای ساخت اکانت در نمایندگی خود نیاز به ایجاد پکیج دارید .برای ساخت پکیج وارد پنل نمایندگی هاست (whm) خود شوید. در منوهای سمت چپ منوی Packages گزینه Add a Package را انتخاب نمایید . پس از ورود به بخش تنظیمات پکیج طبق مشخصات زیر فیلدها را پر کنید. Package Name : نام پکیج Disk Quota (MB) : حجم هاست Monthly Bandwidth (MB) :پهنای باند ماهانه Max FTP Accounts : تعداد FTP Max Email Accounts : تعداد ایمیل Max Databases : تعداد دیتابیس Max Sub Domains : تعداد زیر دامنه Max Parked Domains : تعداد پارک دامین Max Addon Domains : تعداد اددون دامین در قسمت Settings تنظیمات را تغییر ندهید و در آخر گزینه Add را بزنید تا پکیج شما ایجاد شود. برای حذف و یا ویرایش پکیج های ایجاد شده در بخش packages به ترتیب از گزینه های Delete a Package و Edit a Package را انتخاب نمایید.
  27. 1 امتیاز
    با استفاده از امکان پارک دامین شما می توانید علاوه بر دامنه اصلی دامنه های دیگری را نیز در فضای هاست لینوکس خود پارک کنید . در پارک دامین يك دامين روی مین دامين هاست شما پارك ميشود ودرنتيجه شما يك سايت با دو آدرس داريد. بدین منظور وارد هاست خود شده و در قسمت Domains روی گزینه Aliases کلیک کنید . سپس در قسمت Create a New Alias نام دامنه خود را وارد کنید و روی گزینه Add Domain کلیک کنید توجه داشته باشید که قبل از پارک دامنه DNS های دامنه جدید را طبق DNS های هاست تنظیم نمایید. بدین ترتیب دامنه در هاست شما پارک شده و سایت با دامنه جدید قابل مشاهده خواهد بود .
  28. 1 امتیاز
    جهت فعالسازی ssl رایگان در پلسک آموزش زیر را دنیال کنید . با استفاده از نام کاربری و رمز عبور هاست وارد پنل پلسک خود شوید. پس از لاگین روی Hosing Setting دامنه خود کلیک کنید. در صفحه تنظیمات در بخش Security تیک SSL/TLS Support را بزنید و در انتهای صفحه روی OK کلیک کنید. مجدد به صفحه اصلی برگردید و اینبار روی گزینه Let’s Encrypt کلیک نمایید. پس از ورود به بخش Let’s Encrypt ، در قسمت Email address ایمیل خود را وارد نمایید . اگر قصد دارید زیر دامنه‌های www و webmail با پروتکل HTTPS باز شوند ، تیک هر دو گزینه را بزنید. و بر روی Install کلیک کنید. با انجام این مراحل پیغام نصب موفقیت آمیز گواهینامه ssl به شما نمایش داده می شود و سایت شما با پروتکل HTTPS باز می شود .
  29. 1 امتیاز
    سلام شما محصولتون رو بسازید وقیمتش رو درج کنید بعد از قسمت فیلد دلخواه موقع سفارش اضافه کنید ، 6 ماه پشتیبانی رایگان یا 12 ماه پشتیبانی رایگان که کاربر خودش انتخاب کنه
  30. 1 امتیاز
    جلسه نهم نرم افزار Dreamweaver برای راحت تر نوشتن کدها نرم افزار Dreamweaver ساخت شرکت adobe می باشد که محیط بسیار مناسبی برای نوشتن کدهای html فراهم کرده است . این نرم افزار تمامی زبان های مربوط به طراحی سایت و اینترنت را پشتیبانی می کند . در ادامه برخی ویژگی های جالب این نرم افزار را برایتان شرح می دهم . پر کردن بخش head فایل html به صورت خودکار : برای آنکه در نرم افزار Dreamweaver یک فایل html بسازیم باید از منوی File گزینه New را انتخاب کنیم . سپس پنجره ای به شکل زیر باز می شود : در این پنجره ، بخش Page Type را برابر HTML و بخش Layout را برابر <none> انتخاب کنید . یک فایل html باز می شود که بخش head آن به طور کامل پر شده است و مناسب برای قرار گرفتن در اینترنت می باشد . برای کسانی که به نرم افزار Dreamweaver دسترسی ندارند این کدها را می نویسم تا در فایل های خود کپی کنند : <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> </head> <body> </body> </html> قابلیت نمایش نتیجه کد ها به طور همزمان با ویرایش کدها : در پنجره نرم افزار Dreamweaver چنانچه گزینه Split را انتخاب کنید آنگاه پنجره به دو قسمت تقسیم می شود که یک قسمت کدهای نوشته شده را نشان می دهد و قسمت دیگر نتیجه کدها را نمایش می دهد . این قابلیت باعث می شود که مجبور نباشید مرتب مرورگر اینترنت خود را برای مشاهده نتیجه باز کنید . اما در کل من به شما توصیه می کنم که نتایج خود را صرفا در این بخش مشاهده نکنید و حتما آنها را در مرورگر اینترنت خود چک کنید . قابلیت نمایش صفحه در مرورگرهای مختلف: در نرم افزار Dreamweaver می توانید با گزینه هایی که به صورت گرافیکی در بالای پنجره قرار داده شده اند ، صفحه html ساخته شده توسط خود را در هر مرورگر دلخواه که بر روی ویندوز شما نصب شده باشد ، ببینید . همچنین می توانید از منوی File بر روی گزینه Preview in Browser رفته تا لیست مرورگرها را ببینید و بر روی هر کدام که کلیک کنید صفحه html شما در آن مرورگر باز می شود . قابلیت انتخاب مشخصه ها از لیستی کامل از آنها : گر یادتان باشد گفتیم که مثلا در تگ <p> چنانچه بخواهیم مشخصه ای را به کار ببریم ابتدا می نویسیم p> و سپس یک فاصله قرار می دهیم و آنگاه مشخصه مورد نظرمان را می نویسیم ، مثل عبارت زیر : <p align="right"> در نرم افزار Dreamweaver همین که پس از نوشتن p> بر روی کلید Space از کیبورد فشار دهید تا یک فاصله ایجاد شود ، خود نرم افزار لیستی از تمامی مشخصه های ممکن برای آن تگ را به شما نشان می دهد تا به راحتی یکی را انتخاب کنید و سپس مقادیر ممکن مختلف برای آن مشخصه را به شما نشان می دهد تا آن را که مورد نظرتان بوده است انتخاب کنید . ساختار های آماده برای سایت در نرم افزار Dreamweaver : نرم افزار dreamweaver دارای یک سری قالب آماده می باشد که هنگام ایجاد یک فایل html جدید می توانید هر یک از آنها را انتخاب نمایید . برای این منظور از منوی File گزینه New را انتخاب کنید سپس در صفحه ای که باز می شود بخش Page Type را برابر HTML و بخش Layout را برابر هر نوع ساختاری که دوست دارید قرار دهید .
  31. 1 امتیاز
    کاربر اخراجی : sheliauv2 دلیل اخراج : تبلیغات بیش از اندازه در پیام های خصوصی مدت اخراج : دائم
  32. 1 امتیاز
    جلسه هشتم مشخصه برای تگ ها در html همان طور که قبلا شرح دادیم در html هر تگ برای منظور خاصی به کار می رود . مثلا تگ <p> برای ایجاد یک پاراگراف به کار می رود . اما فرض کنید که هنگام ایجاد یک پاراگراف ، بخواهیم مشخصه و ویژگی خاصی را برای آن پاراگراف مشخص کنیم . در اینگونه موارد این مشخصه را باید در تگ شروع وارد کنیم . به مثال زیر توجه کنید : <html> <body> <p align="right">this is a paragraph</p> <body> </html> نتیجه : this is a paragraph مشخصه align زمانی به کار می رود که بخواهیم تعیین کنیم پاراگراف در چه سمتی از صفحه ، نمایش داده شود . چون این مشخصه را به صورت right تعیین کرده ایم بنابراین پاراگراف در سمت راست صفحه ، نمایش داده می شود . همان طور که مشاهده کردید با یک فاصله پس از حرف p ، نام مشخصه align را نوشته ایم و سپس حالتی را که برای align در نظر گرفته ایم ( در اینجا right ) در بین دو علامت ” نوشته ایم . تمامی مشخصه ها برای تگ های مختلف به همین شیوه نوشته می شوند و تنها باید یاد بگیرید که هر مشخصه برای چه تگ هایی به کار می رود و چه ویژگی خاصی را برای آن تگ ها تعیین می کند .
  33. 1 امتیاز
    جلسه هفتم تقسیم فایل html به دو بخش head و body در مثال های قبل دیدید که آنچه را می خواستیم در مرورگر اینترنت نمایش داده شود ، بین دو تگ <html> و <html/> قرار دادیم . اما نکته مهمی وجود دارد و آن این است که در اینترنت معمولا مرورگرهای اینترنتی به اطلاعاتی اضافه بر اطلاعاتی که نمایش داده می شود نیاز دارند که طراح سایت باید این اطلاعات را برای مرورگرها در بخشی از فایل html قرار دهد . این اطلاعات در مرورگر نمایش داده نمی شوند بنابراین روش استانداردی وجود دارد که فایل html را به دو بخش تقسیم می کند ، یک بخش بین دو تگ <head> و <head/> قرار می گیرد که در مرورگر نمایش داده نخواهند شد و بخش دیگر بین دو تگ <body> و <body/> قرار می گیرد که محتویاتی است که باید در مرورگر نمایش داده شود . به مثال زیر توجه کنید : <html> <head> </head> <body> <p>this is a paragraph</p> </body> </html> نتیجه : this is a paragraph در واقع زمانی که تگ های دو بخش head و body را مشخص نکنیم ( مثل مثال های قبلی ) ، مرورگر فرض می کند که این کدها برای بخش body بوده است و آنها را نمایش خواهد داد . نکته : مشاهده می کنید که در بخش head فعلا چیزی ننوشته ایم . این بخش به یک سری اطلاعات نیاز دارد که در آینده با معرفی نرم افزار Dreamweaver به شما یاد خواهم داد که چگونه این بخش را به طور خودکار توسط این نرم افزار پر کنید . بنابراین از این به بعد از نوشتن بخش head در مثال ها خودداری می کنیم تا زمانی که کار با نرم افزار Dreamweaver را شروع کنیم اما تگ های مربوط به body را می نویسیم تا این تقسیم بندی را فراموش نکنید .
  34. 1 امتیاز
    جلسه ششم ایجاد یک پاراگراف با تگ p چنانچه قصد داشته باشیم بخشی از متن به صورت یک پاراگراف نمایش داده شود و از بخش های دیگر متن جدا بوده و فاصله داشته باشد باید از زوج تگ <p> و <p/> استفاده کنیم . متنی که بین این دو تگ قرار بگیرد به صورت یک پاراگراف نمایش داده می شود . به مثال زیر توجه کنید : <html> the text before paragraph .<br> another text . <p>this is a paragraph</p> the text after paragraph .<br> another text . </html> نتیجه : the text before paragraph . another text . this is a paragraph the text after paragraph . another text . مشاهده می کنید که یک خط خالی قبل از پاراگراف و یک خط خالی بعد از پاراگراف قرار داده شده است تا پاراگراف از سایر متن ها جدا شود .
  35. 1 امتیاز
    همونطور که دوست عزیز گفتند، به صفحه Feature Manager از WHM برید و این صفحه یا بخش رو از سی پنلِ مشتریانِ خود برای بسته های مورد نظر حذف کنید.
  36. 1 امتیاز
    جلسه پانزدهم عملگرهای تندنویسی در PHP عملگرهای تندنویسی، همان طور که از اسمشان مشخص است، برای کوتاه تر کردن عبارت هایی که به صورت کد می نویسیم، به کار می روند تا بتوانیم کدهای مورد نظرمان را سریع تر بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید. ابتدا کدهای زیر را می نویسیم که در آن، متغیر A را با متغیر B جمع کرده ایم : <?php $A=2; $B=4; $A=$A+$B; echo($A); ?> نتیجه : 6 این بار با استفاده از عملگر تندنویسی =+ متغیر A را با متغیر B جمع می کنیم : <?php $A=2; $B=4; $A+=$B; echo($A); ?> نتیجه : 6 مشاهده می کنید که نتیجه همانند نتیجه کدهای قبلی شد. بنابراین عملگر تندنویسی =+ به ما کمک کرد تا عمل جمع کردن دو متغیر را با کدنویسی با حجم کمتر و سریع تری انجام بدهیم و عبارت $A+=$B با عبارت$A=$A+$B برابر خواهد بود. در جدول زیر، تعدادی از عملگرهای تندنویسی در PHP و کاربرد آنها را شرح داده ایم : عملگر تندنویسی عبارت عبارت معادل -= $A-=$B $A=$A-$B *= $A*=$B $A=$A*$B /= $A/=$B $A=$A/$B %= $A%=$B $A=$A%$B .= $A.=$B $A=$A.$B ++ ++$A $A=$A+1 — –$A $A=$A-1
  37. 1 امتیاز
    جلسه اول معرفی زبان PHP زبان PHP برای طراحی صفحات اینترنتی دینامیک به کار می رود. در واقع ما دو نوع صفحه اینترنتی داریم، یکی صفحه اینترنتی استاتیک که توسط کدهای HTML نوشته می شود و دیگری صفحه اینترنی دینامیک که آن را می توان با زبان های مختلفی، از جمله PHP ، طراحی نمود. یک صفحه اینترنتی استاتیک، نیازی به پردازش توسط سرور حاوی سایت ندارد. منظور این است که تنها کاری که برای مشاهده یک صفحه استاتیک لازم می باشد این است که کدهای HTML مربوط به آن صفحه، دریافت شده و در کامپیوتر کاربر، توسط یک نرم افزار مرورگر وب، نمایش داده شود. اما صفحات اینترنتی دینامیک باید ابتدا توسط سرور پردازش شوند، اطلاعات لازم برای نمایش به کاربر، به صورت کد، آماده شده و سپس این کدها توسط کامپیوتر کاربر، دریافت شده و توسط نرم افزار مرورگر اینترنت کاربر، نمایش داده شوند. قابلیت پردازش اطلاعات در صفحات اینترنتی دینامیک، بسیار جذاب و کارآمد است و می توان از آن برای طراحی انواع سایت های قوی، هوشمند و با کاربرد ها و توانمندیهای سطح بالا استفاده کرد. اگرچه زبان های مختلفی برای طراحی صفحات اینترنتی دینامیک به کار می روند، اما می توان گفت که PHP سرآمد این زبان ها است و کسی که قصد طراحی یک سایت دینامیک را دارد، بهتر است زبان PHP را یاد بگیرد. برای یادگیری زبان PHP باید به این نکته توجه کنید که نمی توانید همانند HTML ، کدهای PHP را به سادگی در کامپیوتر شخصی خود اجرا کنید. برای اجرای کدهای PHP در کامپیوتر شخصی خود و مشاهده نتیجه در مرورگر اینترنتی کامپیوتر خود، باید یک سری پیش نیاز ها را نصب کرده و برخی تنظیمات را انجام دهید که این کار برای کسانی که تازه کار می باشند، دشوار بوده و حتی ممکن است از خیر آن بگذرند. من نیز این کار را برای افراد تازه کار توصیه نمی کنم و پیشنهاد من استفاده از نرم افزارهای کمکی برای اجرای کدهای PHP می باشد. در واقع شما فایل های PHP خود را که حاوی کدهای php می باشند، ساخته و سپس توسط این نرم افزارها، اجرا می کنید و می توانید نتیجه را به کمک این نرم افزارها در مرورگر اینترنت خود مشاهده کنید. سپس زمانی که فایل های PHP خود را بر روی سرور حاوی سایت بفرستید، نتیجه نمایش به همان شکل خواهد بود. دوستانی که صاحب سایتی هستند، باید دقت داشته باشند که سرور حاوی سایتشان، حتما از php پشتیبانی کند. معمولا در کنترل پنل هاستی (host) که خریده اید می توانید بفهمید که سرور حاوی سایت از PHP پشتیباتی می کند یا نه و حتی در صورت پشتیبانی، آخرین شماره از PHP که آن سرور پشتیبانی می کند نیز نمایش داده خواهد شد (البته امروزه دیگر خیلی بعید است که یک سرور از PHP پشتیبانی نکند). این مورد را برای کسانی تذکر دادم که دارای سایت هستند، اگر سایتی ندارید، می توانید بر روی کامپیوتر شخصی خود، برنامه نویسی PHP را تمرین کنید. بنابراین برای آموزش PHP ابتدا یک نرم افزار مناسب برای اجرای کدهای PHP را به شما معرفی خواهم کرد و سپس کدهای PHP را آموزش می دهم.
  38. 1 امتیاز
    جلسه دوازدهم توابع در PHP قبلا از دستوراتی همانند echo استفاده کردیم که یک ورودی را در پرانتز جلوی آن می نویسیم تا متناسب با آن، عباراتی را در خروجی چاپ کند. در واقع دستور echo یک تابع از پیش تعریف شده در PHP می باشد که یک ورودی را دریافت کرده و متناسب با ورودی، یک خروجی را تولید می کند (در خروجی چاپ می کند). بنابراین توابع در PHP ، یک ورودی را در پرانتز جلوی نامشان دریافت می کنند و سپس متناسب با آن، عمل کرده و یا یک یا چند خروجی تولید می کنند. بنابراین یک سری توابع، قبلا در PHP تعریف شده اند که ما تنها با نوشتن نام آنها و دادن ورودی به آنها، می توانیم از عملکردشان استفاده کنیم. علاوه بر این، این امکان نیز وجود دارد که تابع دلخواه خود را در PHP تعریف کنیم. تعریف یک تابع جدید در PHP : برای تعریف یک تابع جدید در PHP باید از کلمه function استفاده کنیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php function double($A){ $B=2*$A; return $B; } echo(double(3)); ?> در جلوی کلمه function ، نام double را نوشته ایم که همان نامی است که برای تابع دلخواهمان انتخاب کرده ایم. عبارت double($A) ، تعیین کرده است که PHP نام ورودی تابع double را برابر A در نظر بگیرد. دستورات تابع را در میان دو علامت } و { نوشته ایم. عبارت return $B تعیین کرده است که PHP ، متغیر B را به عنوان خروجی تابع double برگرداند. در واقع تابع double ، یک عدد را دریافت کرده و آن را دو برابر می کند. نتیجه : 6
  39. 1 امتیاز
    جلسه یازدهم ساخت حلقه با استفاده از دستور do…while در PHP دستور do…while در PHP نیز همانند دستور while ، برای ساخت حلقه به کار می رود و تنها تفاوت کاربرد آن با دستور while این است که در دستور while ، شرط حلقه در ابتدای حلقه و قبل از اجرای دستورات حلقه چک می شود، اما در در دستور do…while ، شرط حلقه در انتهای حلقه و بعد از اجرای دستورات حلقه چک می شود. به مثال زیر توجه کنید : <?php $i=1; do{ $A=$i; echo("<br> A = $A"); $i=$i+1; }while ($i<6) ?> نتیجه : A = 1 A = 2 A = 3 A = 4 A = 5
  40. 1 امتیاز
    جلسه دهم ساخت حلقه با استفاده از دستور while در PHP با استفاده از دستور while در PHP ، می توانیم یک حلقه بسازیم که در آن در هر بار اجرای دستورات حلقه، یک شرط چک شود و تا زمانی که آن شرط صادق باشد، دستورات درون حلقه به صورت حلقه وار اجرا شوند. به مثال زیر توجه کنید : <?php $i=1; while ($i<6){ $A=$i; echo("<br> A = $A"); $i=$i+1; } ?> نتیجه : A = 1 A = 2 A = 3 A = 4 A = 5
  41. 1 امتیاز
    جلسه ششم ثابت ها (constants) در PHP قبلا با متغیرها در PHP آشنا شدیم و گفتیم که با تعریف متغیرها می توانیم مقادیر مورد نظرمان را در آنها تعریف کنیم تا در صورت نیاز تنها با استفاده از نام آن متغیرها، به مقادیر مورد نظرمان دسترسی داشته باشیم. می توان مقدار ذخیره شده در متغیر را هر زمان که بخواهیم تغییر دهیم، اما ممکن است بخواهیم در PHP یک مقدار را به گونه ای تعریف کنیم که دیگر امکان تغییر دادن آن نباشد و همیشه آن مقدار ثابت بماند. در این گونه موارد باید از ثابت ها (constants) استفاده کنیم. قبلا گفتیم که برای تعریف متغیرها در PHP باید از علامت $ استفاده کنیم اما برای تعریف ثابت ها (constants) از تابع define استفاده می شود. تاکنون نحوه استفاده از توابع را در PHP شرح نداده ایم، اما استفاده از این تابع برای تعریف ثابت ها (constants)، کمی شما را با این مبحث آشنا خواهد کرد. به مثال زیر توجه کنید <?php define("PI_NUMBER","3.14"); echo(PI_NUMBER); ?> نتیجه : 3.14 نام PI_NUMBER ، نام انتخاب شده برای ثابت مورد نظر و عدد 3.14 مقدار انتخاب شده برای آن ثابت می باشد. این مقادیر را باید درون پرانتز تابع define و در میان دو علامت ” بنویسیم. همان طور که در مثال بالا مشاهده کردید، برخلاف متغیرها، برای ارجاع به ثابت ها (constants) نیازی به استفاده از علامت $ نمی باشد و تنها باید نام ثابت (constant) را بنویسید. نکته : معمولا نام ثابت ها (constants) را با حروف بزرگ می نویسند. البته اجباری برای استفاده از حروف بزرگ نیست اما این یک قرارداد بین برنامه نویس های PHP می باشد و بهتر است که شما نیز مطابق این قرارداد عمل کنید.
  42. 1 امتیاز
    جلسه پنجم متغیرها در PHP در متغیرها می توانیم مقادیر دلخواهی را ذخیره کنیم و برای دسترسی به آن مقادیر، تنها کافی است که نام آن متغیرها را به کار ببریم. در PHP ، علامت $ برای تعریف متغیرها به کار می رود. یعنی مثلا عبارت a$ نشان دهنده متغیر با نام a می باشد. در PHP ، نام متغیرها به کوچک یا بزرگ بودن حروف حساس می باشد، یعنی باید مراقب باشیم که در تعریف نام متغیرها و همچنین در زمان ارجاع به متغیرها، از حروف کوچک استفاده می کنیم یا از حروف بزرگ. مثلا متغیر $a با متغیر$A برابر نخواهد بود و در PHP به صورت دو متغیر کاملا جداگانه در نظر گرفته می شوند. چند نام دلخواه برای تعریف متغیرها در PHP را در زیر نمایش داده ایم (با علامت $ قبل از آنها) : $a $A $text $text_number_2 دادن مقدار به متغیرها در PHP : برای دادن مقدار به یک متغیر در PHP باید از علامت = (علامت تساوی) درجلوی آن متغیر استفاده کنیم و سپس برای مقداری که می خواهیم به متغیر اختصاص بدهیم حالت های زیر را خواهیم داشت : حالت اول : مقدار به صورت یک عدد باشد : تنها کافی است که پس از علامت = آن عدد را بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a=120; echo($a); ?> نتیجه : 120 دقت شود که دستور echo($a) برای نمایش مقدار متغیر a در خروجی به کار رفته است. حالت دوم : مقدار به صورت رشته ای از کاراکترها باشد : آن رشته را درون دو علامت ” قرار داده و پس از علامت = می نویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a="hello"; echo($a); ?> نتیجه : hello حالت سوم : مقدار به صورت بولین (Boolean) باشد (تعریف متغیر بولین) : با توجه به اینکه، برای متغیرهای بولین، دو حالت true و false را داریم، بنابراین باید بعد از علامت = ، یکی از دو کلمه true یا false را بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a = true; echo($a); ?> نتیجه : 1 مشاهده می کنید که در خروجی، عدد 1 نمایش داده شده است که مقدار متناظر با true می باشد. حالت چهارم : آن مقدار در واقع مقدار ذخیره شده در یک متغیر دیگر باشد : پس از علامت = ابتدا باید علامت $ و سپس نام آن متغیر را بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a="hello"; $b=$a; echo($b); ?> نتیجه : hello نکته : اگر درون پرانتز دستور echo ، در میان دو علامت ” ابتدا علامت $ و سپس نام یک متغیر را بنویسیم، آنگاه مقدار متناظر با آن متغیر، در خروجی (به همراه سایر عبارات درون دو علامت “) نمایش داده خواهد شد. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a="hello"; echo("$a world"); ?> نتیجه : hello world از نکته فوق برای ذخیره مقادیر در یک متغیر جدید نیز می توان استفاده نمود. به مثال زیر توجه کنید : <?php $a="hello"; $b="$a world"; echo($b); ?> نتیجه : hello world
  43. 1 امتیاز
    جلسه چهارم نوشتن توضیحات در میان کدهای PHP زمانی که حجم کدهای PHP بسیار زیاد باشد، می توان برای هر بخش از کدها، توضیحاتی را نوشت تا نویسنده کدها، در آینده با دیدن این توضیحات متوجه شود که هر بخش از کدهای PHP به چه منظوری نوشته شده است. در PHP برای نوشتن توضیحات، ابتدا باید ببینیم توضیحات در یک خط جا می شوند یا اینکه به بیش از یک خط جا نیاز دارند و سپس علامت مناسب را برای نوشتن توضیحات به کار ببریم. نوشتن توضیحات در PHP به صورت تنها در یک خط : اگر توضیحات تنها در یک خط جا بگیرند، باید قبل از توضیحات، علامت // یا علامت # را بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php echo("hello"); //This is a comment #This is a comment ?> نتیجه : hello مشاهده می کنید که کلمات نوشته شده در جلوی علامت های // و # (البته در همان خط خودشان) در خروجی نمایش داده نشده است. نوشتن توضیحات در PHP به صورت چندین خط (یک بلوک) : اگر توضیحات زیاد بوده و مجبور باشیم آنها را در چندین خط بنویسیم، باید از علامت های */ و /* استفاده کنیم. علامت های */ در ابتدای توضیحات و علامت های /* در انتهای توضیحات قرار می گیرند. به مثال زیر توجه کنید : <?php echo("hello"); /* This is a comment block */ ?> نتیجه : hello مشاهده می کنید که توضیحات بین علامتهای */ و /* در خروجی نمایش داده نشده است.
  44. 1 امتیاز
    جلسه سوم شروع کدنویسی PHP از اینجا به بعد فرض می کنیم که مباحث قبلی را خوانده اید و می دانید که چگونه به کمک نرم افزار Wamp Server ، فایل های PHP را در کامپیوتر خود اجرا کرده و نتیجه را در مرورگر اینترنت مشاهده کنید. بنابراین آموزش کدنویسی PHP را شروع می کنیم. ساخت یک فایل PHP : برای ساخت یک فایل PHP می توانید از ویرایشگرهای متن استفاده کنید. شاید ساده ترین انتخاب، نرم افزار Notepad ویندوز باشد که در دسترس همه هست. نرم افزار پیشرفته تر، نرم افزار Adobe Dreamweaver است که قابلیت های زیادی برای راحت تر و سریعتر نوشتن کدهای زبان های برنامه نویسی سایت مانند HTML ، PHP و … را دارا می باشد. بنابراین توسط نرم افزار انتخابی خود، یک فایل متنی جدید را باز کرده و سپس کدهای PHP را در آن می نویسید. پس از پایان نوشتن کدهای PHP ، فایل را با پسوند php. ذخیره می کنید. آنگاه برای مشاهده نتیجه در مرورگر اینترنت، طبق راهنمایی مباحث قبلی، باید از نرم افزار Wamp Server کمک بگیرید. نوشتن دستورات PHP : دستورات PHP باید در میان علامت شروع <?php و علامت پایان ?> قرار بگیرند. به صورت زیر : <?php ... ?> که به جای … می توانیم دستورات مورد نظرمان را بنویسیم. در واقع در اولین خط می نویسیم <?php و در آخرین خط می نویسیم ?> و در بین این دو خط نیز دستورات PHP مورد نظرمان را می نویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <?php echo("hello"); ?> نتیجه : hello دستور echo در PHP ، برای نمایش یک عبارت به کار می رود (عبارت اگر به صورت کد HTML باشد، آنگاه نتیجه اجرای کد، در خروجی چاپ می شود). این دستور را بعدا به طور کامل توضیح خواهیم داد. اما روش دیگری نیز برای اجرای کدهای PHP وجود دارد که به صورت زیر می باشد : <script language="php"> ... </script> که به جای … می توانیم دستورات PHP مورد نظرمان را بنویسیم. در واقع باید در تگ شروع <script> مشخصه language را برابر php قرار دهیم و سپس دستورات PHP مورد نظرمان را بنویسیم و در آخر هم تگ پایانی <script/> را بنویسیم. به مثال زیر توجه کنید : <script language="php"> echo("hello"); </script> نتیجه : hello نکته : در پایان هر خط از دستورات PHP باید علامت ; را به کار ببریم. نکته : ما در تمامی مباحث آموزش PHP از همان روش اول نوشتن کدهای PHP ، یعنی به کار بردن <?php و ?> استفاده خواهیم کرد. کدهای PHP و کدهای HTML در کنار یکدیگر : زمانی که می گوییم یک فایل PHP می سازیم، ممکن است این باور غلط به وجود بیاید که کدهای HTML در این فایل، قابل اجرا نمی باشد، اما باید بدانید که HTML زبان اصلی برای طراحی سایت است، بنابراین در واقع یک فایل PHP ، فایلی است که در آن این قابلیت به وجود آمده است که علاوه بر اجرای کدهای HTML ، کدهای PHP نیز قابل اجرا شدن باشند. مثلا فرض کنید یک فایل HTML داریم که دارای پسوند html. می باشد، سپس پسوند فایل را به php. تغییر می دهیم. نتیجه اجرای فایل جدید، دقیقا همانند نتیجه اجرای فایل قبلی خواهد بود، زیرا هر دو دارای کدهای HTML یکسانی می باشند. در ادامه، مثالی را برای درک در کنار هم قرار گرفتن کدهای HTML و کدهای PHP ذکر می کنیم : <html> <head> </head> <body> <p>this is a paragraph</p> <?php echo("hello"); ?> </body> </html> نتیجه : this is a paragraph hello
  45. 1 امتیاز
    می تونید تمام آی پی ها رو در یک سرور مجازی ادد کنید و کارت شبکه بسازید بنا به سیستم عامل مورد نیازتون
  46. 1 امتیاز
    دوست عزیز شما هر زمان بخواید میتونید دامین رو منتقل کنید قبل از منقضی شدن کد انتقال بگیرید ودامین رو منتقل کنید
  47. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز شما نسخه کامل را به صورت دستی روی سرور نصب کن براحتی کار میکنه موفق و پیروز باشید
  48. 1 امتیاز
    نه به اون صورت موجود نیست مگر ماژول بنویسید که برای پنل مدیریت نمایش داده بشه اطلاعات ذخیره بشه و نشون بده به کاربر
  49. 1 امتیاز
  50. 1 امتیاز
    جلسه دو و نیم شاید برای حیلی ها سوال پیش اومده باشه که این قضیه نیم تو جلسات چیه؟؟ من خودم دوست ندارم حجم مطالبی که تو یه دوره گفته میشه خیلی زیاد باشه این جلسات نیم در اصل مکمل جلسه قبلیه پیشنهاد میشه بین جلسات یه استراحتی بکنید خب بریم سراغ ادامه دستورات اس اس اچی که باید بلد باشید top : این دستور برای دیدن لیستی از پروسس های در ال اجرا و همچنین مشخصات و مقدار رم و سی پی یو سیستم هست در اینجا هر پروسس یه شماره بره خودش داره (pid) با زدن Shift + m پروسس ها به ترتیب مصرف رم و با زدن Shift + p به ترتیب مصرف سی پی یو حالا اگر بخواهیم یه پروسس رو استاپ کنیم میزنیم kill pid به جای pid باید pid پروسستون رو بزنید اگر بخواهید یه پروسس با تمام زیر مجموعه هاش استاپ بشه بزنید terminate pid : بازم به جای pid باید pid پروسستون رو بزنید معمولا هر یوزر هاست یا هر سرور مجازی یه پروسس جدا واسه خودش داره در پایان میتونید با زدن دکمه Q از این صفحه بیاید بیرون یه دستورم خارج از بحث بگم که واسه عوض کردن پسورد اکانتی که باهاش وارد شدید (الان فکر کنم با روت لوگین کردید)کافیه دستور passwd رو بزنید و پسورد رو تایپ و اینتر بزنید یه بار دیگه هم باید تایپ کنید اگر با روت وارد شدید میتونید پسورد بقیه اکانت ها رو هم با دستور passwd username تو این قسمت میخوام به دستوراتی که مربوط به کار با فایل ها مربوط میشه بپردازم اولا بگم یه فایل مینجر نیمه گرافیکی عالی در لینوکس داریم به نام mc برای نصبش کافیه بزنید yum install mc و اگر چیزی پرسید y بزنید بعد که تموم شد برای ورود به ام سی فقط کافیه تایپ کنید mc و بعد قشنگ با محیط گرافیکیش کار کنید اما بعضی ها دوست دارن سخت کار کنن که واسه اونا یه سری دستور واسه مدیریت فایل ها میگم اولا دقت کنید هر جا گفته شده filename یا اسم فایل حتما باید پسوند فایل رو هم تایپ کنید برای ساخت پوشه میریم جایی که میخواهیم پوشه توش ساخته بشه و میزنیم mkdir folder name برای حذف یه پوشه میریم به جایی که پوشه توشه مثلا اگه میخواهم فولدر با نام arash رو از home پاک کنیم میریم توی home و میزنیم rm -rf foldername که به جای folder name باید اسم پوشه رو زد. برای حذف فایل هم همینطور برید به جایی که فایل توشه و این دستور رو بزنید rm -rf filename که به جای file name باید اسم فایل رو زد. برای کپی کردن یک فایل اول میریم به جایی که فایل توشه بعد دستور زیر رو میزنیم cp oldfilename /masir jadid که oldfilename اسم فایلی هست که قراره کپی بشه و masirjadid هم جایی هست که قراره فایل بره اونجا برای انتقال یک فایل به محل جدید و حذف فایل اولیه (بعارتی cut کردن فایل) اول میریم به جایی که فایل توشه بعد دستور زیر رو میزنیم mv oldfilename /masir jadid که oldfilename اسم فایلی هست که قراره کپی بشه و masirjadid هم جایی هست که قراره فایل بره اونجا اینم آموزش سورس کپی که شاید خیلی ازش استاده نکنید حالا فرضا من یه سرور دارم میخوام یه فایل رو از سرور خودم انتقال بدم به سرور دیگه (در صورتی که یوزر و پسورد سرور دیگه رو هم داشته باشم) اینکار با سورس کپی انجام میشه برای اینکار برید جایی که فایل توشه و بزنید scp filename [email protected] dige:/masir file حالا یه مثال : من میخوام فایل file.zip رو بفرستم رو سروری به آیپی 1.1.1.1 اول میرم جایی که فایل توشه بعد میزنم scp file.zip [email protected]:/home بعد یه سوال ازتون میپرسه که باید بنویسید yes و اینتر کنید بعد پسورد سرور مقصد رو باید بزنید بعدش این file.zip میره تو home سرور مقصد اگه به جای /home میزدم / فایل میرفت تو روت سرور مقصد میشه مسیر طولانی تری هم داد مثلا : /home/arash/public_html برای اجرا یک فایل با فورمت sh کافیه برید به جایی که فایل توشه و بزنید sh ./filename.sh برای اکسترکت کردن فایل من مال zip & tar رو اینجا میزارم بازم باید برید به جایی که فایل توشه بعد دستورات زیر unzip filename.zip tar –xvf filename.tar --------------------------------------------------- برای ویرایش یک فایل متنی بزنیدnano /masirfile اگه احیانا گفت دستور پیدا نشد و اینجور چیزا بزنید yum -y install nano --------------------------------------------------------- برای ریبوت سرور هم از دستور reboot استفاده کنید --------------------------------------------------- خب تا اینجا اصلی ترین دستورات رو برای کار یاد گرفتید در آموزش های بعدی کم کم به نصب پنل ها و برنامه های مجازی سازی میپردازیم یادتون باشه فقط به این مرجع وابسته نباشید هر وقت مشکلی داشتید با سرچ تو گوگل و سایر موتور های نتایج خوبی به دست میارید
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...